Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

De Europese Commissie heeft een diepgaand onderzoek geopend om de voorgenomen overname van Shazam door Apple te beoordelen. De Commissie is bezorgd dat de fusie de keuze voor gebruikers van muziekstreamingdiensten zou kunnen verminderen. Commissaris Margrethe Vestager, belast met het mededingingsbeleid, zei: "De manier waarop mensen naar muziek luisteren, is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd, waarbij steeds meer Europeanen muziekstreamingdiensten gebruikten. Ons onderzoek moet ervoor zorgen dat muziekfans blijvend van muziek zullen blijven genieten en niet minder keuze zullen ondervinden als gevolg van deze voorgestelde fusie."

De voorgestelde transactie betreft de overname door Apple van Shazam. Het zou twee belangrijke en bekende spelers in de digitale muziekindustrie combineren die hoofdzakelijk actief zijn in complementaire zakelijke gebieden. In het bijzonder biedt Apple "Apple Music", die in de afgelopen drie jaar de op een na grootste leverancier van muziekstreamingdiensten in Europa is geworden. Shazam biedt de toonaangevende app voor muziekherkenning voor mobiele apparaten. Met muziekherkenningstoepassingen kunnen consumenten muziek herkennen op basis van een korte audiomonster door microfoons te gebruiken die zijn ingebouwd in hun mobiele apparaten.

Over ons

Appleprijsvergelijk.nl brengt prijsvergelijkingen over Apple producten.
0031 35 6424762
info@appleprijsvergelijk.nl