Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Tony Fadell hielp bij het uitvinden van de iPod en was een belangrijk lid van het team dat de iPhone heeft gemaakt. Nu, zegt hij in Wired, moet Apple het probleem van smartphoneverslaving aanpakken. In 1976 droomde Steve Jobs van een "computer voor de rest van ons". Veertig jaar later is zijn droom werkelijkheid geworden en maakt meer dan een derde van de wereldbevolking nu gebruik van een smartphone. Maar het succes van deze apparaten heeft ook onbedoelde gevolgen met zich meegebracht, waaronder zorgen over verslaving en overmatig gebruik.

Veel mensen zeggen "dit is een Facebook-probleem." Ja, sommige app-providers die afhankelijk zijn van advertenties of in-app-aankopen worden gestimuleerd om ons af te leiden en voordeel te halen uit het feit dat we nu deze apparaten altijd bij ons hebben.

Ik ben er vast van overtuigd dat dit niet alleen een "Facebook-probleem" is of slechts een kwestie van "kinderen". Iedereen, volwassenen en kinderen, hebben ons leven getransformeerd in het decennium sinds de iPhone werd onthuld. Nu hebben we altijd verbonden e-mail, berichten, winkelen, bankieren enzovoort, naast sociale apps, gaming- en entertainment-apps. Veel van deze lijken goedaardig, maar we gebruiken ze meer dan we weten.

Er bestaat geen consensus over wat een gezond apparaatgebruik is. We hebben meer gegevens nodig om bruikbare aanbevelingen te kunnen doen.

Neem gezond eten als een analogie: we hebben advies van wetenschappers en voedingsdeskundigen over hoeveel eiwitten en koolhydraten we in onze voeding moeten opnemen; we hebben gestandaardiseerde schalen om ons gewicht te meten; en we hebben normen voor hoeveel we zouden moeten uitoefenen.

Over ons

Appleprijsvergelijk.nl brengt prijsvergelijkingen over Apple producten.
0031 35 6424762
info@appleprijsvergelijk.nl