Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Volgens onderzoek van Counterpoint daalde de wereldwijde winst met smartphones 1% in het vierde kwartaal van 2017 ten opzichte van een jaar eerder, omdat de premium smartphonemarkt niet groeide zoals verwacht. Counterpoint gelooft dat de wereldwijde smartphonemarkt zijn hoogtepunt al heeft bereikt met langere vervangingscycli en dat leveranciers van belangrijke smartphones nu onder druk staan ​​om winsten te boeken. Uitzondering is Apple.

Counterpoint Research Analyst, Karn Chauhan, benadrukte: "De wereldwijde stijging van smartphones daalde 1%, maar Apple groeide 1% op jaarbasis, zelfs met de iPhone X die slechts twee maanden beschikbaar was in het vierde kwartaal van 2017. De iPhone X alleen al genereerde 21% van de totale omzet in de industrie en 35% van de totale winsten van de sector tijdens het vierde kwartaal en zijn aandeel zal waarschijnlijk toenemen naarmate het verder in zijn levenscyclus evolueert. Bovendien zorgde de langere houdbaarheid van alle iPhones ervoor dat Apple nog steeds acht van de top tien smartphones heeft, inclusief de drie jaar oude modellen, die de meeste winst genereren in vergelijking met de huidige concurrerende smartphones van andere leveranciers." In een commentaar op de prestaties van Chinese merken benadrukte Associate 

Director, Tarun Pathak, dat de cumulatieve winst van Chinese leveranciers in het vierde kwartaal van 2017 1,3 miljard USD overschreed. Dit werd veroorzaakt door de toegenomen mix van smartphones voor in het midden en hoge segment. Belangrijke Chinese spelers zoals Huawei, OPPO en Vivo zijn nu op zoek naar schaalvergroting door gebruik te maken van hun eigen productiemogelijkheden en meer innovatie in hun apparaten te brengen. "

Over ons

Appleprijsvergelijk.nl brengt prijsvergelijkingen over Apple producten.
0031 35 6424762
info@appleprijsvergelijk.nl