Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Apple producten zijn niet goedkoop. Daar zullen de meesten het wel over eens zijn. Maar zijn ze te duur? Die vraag werd gesteld aan Tim Cook, de CEO van Apple, in een interview met Fortune: "Maakt Apple dure producten met hoge marges". 
 
Het antwoord van Tim Cool was: "Nou, het is geen hoge marge. Ik zou dat woord niet gebruiken. Er zijn veel bedrijven met veel hogere marges. Wij waarderen de waarde van onze producten. En we proberen de allerbeste producten te maken. En dat betekent dat we geen commodity-producten maken. En we doen geen afbreuk aan mensen die dat wel doen; het is een goed bedrijfsmodel. Maar het zijn niet de zaken waar we in zijn.

Maar als u onze productlijnen bekijkt, kunt u vandaag een iPad kopen voor minder dan $ 300. Je kunt een iPhone kopen, afhankelijk van welke je selecteert, in ongeveer dezelfde prijsklasse. En dus zijn onze producten niet voor de rijken. We zouden natuurlijk niet meer dan een miljard producten in onze actieve installed base hebben als we ze voor de rijken zouden maken, want dat is een groot aantal, ongeacht wie de cijfers bekijkt." 
 

Over ons

Appleprijsvergelijk.nl brengt prijsvergelijkingen over Apple producten.
0031 35 6424762
info@appleprijsvergelijk.nl